Personal tools
A Network of Excellence forging the
Multilingual Europe Technology Alliance

Imprint

META-NET samfinansieres af det 7. ramme rammeprogram for Europa-Kommissionen gennem kontrakt T4ME (bevilling nr. 249119).

Private oplysninger

Denne webside bruger Google Analytics, en webanalysetjenese som udbydes af Google, Inc. ("Google"). Google Analytics bruger "cookies", som er tekstfiler der placeres på din computer for at hjælpe med at analysere hvordan brugerne anvender siden. Informationen, som genereres om dit brug af denne webside, sendes til og lagres af Google på servere i USA.

I fald IP-anonymisering er aktiveret for denne website, bliver din IP-adresse trunkeret indenfor området af den Europæiske Unions medlemsstater eller andre parter i Aftalen om det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Kun i exceptionelle tilfælde bliver hele din IP-adresse sendt til en Googleserver i USA og trunkeret der. IP-anonymisering er aktiveret for denne webside.

Google benytter denne information på vegne af operatøren af denne website til at evaluere brugen af websiden, ved at samle rapporter om aktivitet på hjemmesiden til hjemmesidens operatør, og for at stille andre tjenester til rådighed som relaterer sig til hjemmesideaktivitet og internetbrug.

IP-adressen, som din browser fremsender indenfor Google Analytics' sigte, vil ikke blive associeret med andre data som Google ligger inde med. Du kan blokere brugen af cookies ved at vælge de relevante indstillinger i din browser, men vær opmærksom på at du i så fald muligvis ikke kan udnytte alle websidens funktioner. Du kan også fravælge at blive sporet af Google Analytics i fremtiden ved at downloade og installere Google Analytics Opt-out Browser Addon til din browser: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en. I forlængelse af debatten om brugen af webstatistikværktøjer vil vi gerne pointere at denne webside bruger Google Analytics med udvidelse "_anonymizeIp()" slået til. Derfor behandles IP-adresser i forkortet form hvilket forhindrer sammenkædning af brugsdata med den oprindelige bruger.