Personal tools
A Network of Excellence forging the
Multilingual Europe Technology Alliance

Deltagelse (Danish)

Deltag! Meld dig ind!

Hvad kan du bidrage med

  • Meld dig ind i META – Ved at melde dig ind i META (Multilingual Europe Technology Alliance) viser du din støtte til vores initiativ. Det giver også os mulighed for at kontakte dig med relevante nyheder samt få dine indspark vedrørende emner som måtte være relevante for en bredere kreds inden for det sprogteknologiske felt. Gennem dit engagement i META vil du indgå i et netværk sammen med andre eksperter og beslutningstagere fra forskningsverdenen og erhvervslivet og derigennem bidrage til at forme den flersproglige teknologiske udvikling som skal sikre den sproglige diversitet i Europa, også i fremtiden. Det er nemt at blive medlem af META; du skal blot udfylde online-formularen. Indmeldelse i META medfører ikke økonomiske forpligtelser af nogen art.

Meld dig ind i META!

  • Diskutér online – META-visionen bliver bedre jo flere der deltager fra det sprogteknologiske miljø – og et godt resultat er vigtigt for META-visionen skal være med til at få sprogteknologi på den strategiske forskningsdagsorden i EU. META-NET har allerede kick-startet processen ved at sammensætte grupper af eksperter som skal tænke nye tanker og komme på nye visionære anvendelser. Resultaterne af de første runder i de såkaldte Vision Groups er tilgængelige online. Deltag i diskussionen og lad os høre dine tanker og ideer. Dit input vil være med til at forme de endelige visioner og den endelige dagsorden som META-NET vil fremsætte.

 

 

  • Sociale medier – Meld dig ind i vores Facebook-gruppe eller på LinkedIn så du nemt kan holde kontakten til META-NET og udbrede budskabet til dine venner og kolleger.

 

  • Spred nyheden – Hvis du godt kan lide det vi laver, så hjælp os med at sprede nyheden. META er et samarbejdsinitiativ. Ved at sprede nyheden hjælper du os med udvide og forbedre feltet. For at få succes skal vi nå bredt ud, lige fra eksperterne til slutbrugerne af fremtidens flersproglige, teknologiske visioner. Fortæl dine venner, kolleger, studerende, administratorer og alle andre som måtte være interesseret, om os og om hvad vi står for. Med et bredt sammensat felt bag målene i META kan vi nå den kritiske masse som er nødvendig hvis vi skal gøre en forskel mht. hvordan sprogteknologi skal sikre den sproglige diversitet i Europa.

 

  • Hold dig informeret – Der sker en masse i META-NET og i feltet generelt. Hold dig opdateret ved at følge med i bloggen og i den udvikling der sker via vore diskussionsfora.

Hvem bør deltage

For forskere, teknologiudviklere, professionelle og administratorer som udvikler, formidler eller bruger sprogteknologiske produkter, giver META en unik mulighed for at holde sig informeret, bidrage med ideer eller gøre sig til talsmand for specifikke sprog. Dette kan ske ved at deltage i de ekspertdiskussioner, arbejdsgrupper og planlægningsaktiviteter som skal være med til at forme Europas sproglige fremtid.

Forsknings- og udviklingsprojekter inviteres hermed til at deltage i META-SHARE og dermed få adgang til samlingen af sprogressourcer og værktøjer idet de samtidig bidrager til at planlægge og validere META-tjenesten.

Private virksomheder er velkomne til at bidrage med deres visioner for produkter og tjenester, til at deltage i METAs planlægningsproces samt til at anvende META til at opbygge udbytterige partnerskaber.

Skoler og undervisere, journalister, medier, offentlige institutioner og organisationer opfordres til at deltage i åbne diskussioner af visionen omkring et ægte flersprogligt informationssamfund.

Din stemme er vigtig, ligesom dit sprog er vigtigt. Ved at deltage i META hjælper du med til at forme fremtidens europæiske sproglandskab.