Personal tools
A Network of Excellence forging the
Multilingual Europe Technology Alliance

Csatlakozzon hozzánk!

Hogyan lehet Ön is tagja a META-nak

  • Csatlakozzon a META-hoz - ha csatlakozik a Többnyelvű Európai Technológiai Szövetséghez, azzal Ön is céljaink mellé áll. Így könnyebben eljuttathatjuk Önnek a legújabb híreket és fejlesztéseket, és közvetlenül megkereshetjük Önt a szélesebb nyelvtechnológiai közösséget érintő ügyekben. Azzal, hogy a META tagja lesz, a többnyelvű nyelvtechnológiai kutatás és ipar számos szakértőjével és résztvevőjével együtt alakíthatja az ágazat jövőjét, s közben támogatja Európa nyelvi sokszínűségének fenntartását. A META-hoz egyszerűen csatlakozhat: csak tölse ki az online űrlapot. A csatalkozás semmilyen anyagi kötelezettséggel nem jár.

  • Közösségi oldalak - Csatlakozzon hozzán a Facebook és a LinkedIn oldalakon, hogy egyszerűen tarthassa a kapcsolatot a META-NET-tel és a közösséggel, hogy egyszerűen tudjon kommunikálni barátaival és kollégáival.
  • Vigye hírünket - Ha tetszik Önnek, amit csinálunk, kérjük, adja tovább hírünket. A META egy közösségi kezdeményezés. Azzal, hogy hírünket viszi, segíti a közösség fejlődését. Hogy sikeresek legyünk, sok emberhez el kell jutnunk: az K+F szakértőktől a többnyelvű technológiai fejlesztések végfelhasználójáig. Mutassa meg barátainak, munkatársainak, diákjainak, az adminisztátoroknak, és minden érdeklődőnek, hogy kik vagyunk, mivel foglalkozunk és hogyan csatlakozhatnak hozzánk. Ha egy nagy, sokszínű közösség áll céljaink mellé, a META jelentős eredményeket érhet el abban, hogy a nyelvtechnológia segítse a többnyelvű Európa jövőjét.
  • Információszerzés - Sok dolog történik a META-NET háza táján és a nyelvtechnológiában. Legyen jól informált, látogasson vissza erre az oldalra, hogy értesüljön az új blogbejegyzésekről, fejlesztésekről, és a fórum legfrissebb hozzászólásairól.

Legyen Ön is tagja a META-nak, ossza meg véleményét, és vigye tovább hírünket. Alakítsuk együtt a nyelvtechnológia jövőjét a többnyelvű Európában a többnyelvű Európáért!

Ki csatlakozhat?

A nyelvtechnológiai szolgáltatásokat fejlesztő, nyújtó vagy használó kutatók, szakemberek és adminisztratíva számára a META egyedülálló lehetőséget kínál információszerzésre, nyelvekkel kapcsolatos vélemény- vagy érdeknyilvánításra, valamint kutatói fórumokon, munkacsoportokban, illetve Európa nyelvi jövőjét alakító tevékenységek tervezésében való részvételre.

Várjuk kutatás-fejlesztést végző projektek csatlakozását a META MEGOSZTÁS-hoz, ahol nyelvi erőforrásokhoz és technológiákhoz juthatnak hozzá, elősegítve a META-szolgáltatások tervezését és hitelesítését.

Támogatjuk a kereskedelmi vállalkozások termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos elképzeléseinek bekapcsolását a META fejlesztési és tervezési folyamataiba, mindezzel hozzájárulva partneri kapcsolataik szélesítéséhez.

Bátorítjuk az iskolákat, pedagógusokat, médiát, politikusokat, közintézményeket és szervezeteket, hogy vegyenek részt a META többnyelvű információs társadalomra vonatkozó elképzeléseinek és azok megvalósításának nyilvános vitájában.

AZ ÖN HANGJA IS FONTOS, mint ahogy a nyelv is, amelyen szól. Ha csatlakozik a META-hoz, együtt formálhatjuk Európa nyelvi képének jövőjét.